Четири месеца след раздялата с Марк Калман Бела Хадид изглежда се е увлякла по нов мъж.

Във видео, получено за TMZ по-рано тази седмица, се вижда как супермоделът се целува с 34-годишния Адан Бануелос - известен каубой и треньор на коне. Новата й връзка идва малко след като през пролетта прекрати отношения с Калман, с когото прекара две години.

"Бяха много влюбени, но в крайна сметка връзката им не потръгна и решиха да сложат край", казва източник пред "ET". Макар с Марк да не се получи, то с Адан изглежда има потенциал - все пак супермоделът е известен състезател по конен спорт.

Тя язди коне от малка и дори имаше надежди да се състезава на Олимпийските игри през 2016 г., преди да направи крачка назад заради лаймската болест.

"Бела трябваше да се откаже от мечтата си за професионална кариера и участие в Олимпийските игри поради тежките си симптоми и невъзможността да язди", призна майка ѝ Йоланда Хадид в блог публикация от 2016 г. "Това бе най-голямото разбиване на сърцето в живота ѝ и е изключително чувствителна тема за нея. Тя е устойчива и фокусирана в нова посока - направи си име в модната индустрия, докато всеки ден се бори със симптомите на хроничната лаймска болест."

Макар че Бела е принудена да се откаже от олимпийските си мечти, тя продължава да язди за развлечение с приятели. През август сподели видеоклип, в който прави скокове с кон.

View this post on Instagram

A post shared by Bella (@bellahadid)