Сестрите Бела и Джиджи Хадид позираха като библейската Ева, събличайки се голи за реклама на новите чанти на "Versace". 

Моделите позираха с чанти "Mini Medusa", които ще се продават за 1530 лири. Стайлингът им беше в унисон с Райската градина - вълнообразните, дълги коси и скромно излъчване, с които да напомнят на първата жена. Двете са преплели ръце, за да държат заедно ябълката, с която Ева е изкушена. Змията се е увила около крака на Бела, а 26-годишната Джиджи, която роди дъщеря си Кай през 2020 г., показа завидно стройна, невероятна фигура на кадъра. С година по-малката Бела държи черна чанта, а Джиджи - в светли цветове. 

Чантите са изработени от лъскава кожа, имат двойни дръжки и метална верижка. 

Бела

Снимка: Getty Images

 

В Библията пише, че Ева отхапва от ябълката, която по-късно предлага и на Адам, подлъгана от змията, първообраз на Сатана, за да вкуси от Дървото за познаване на доброто и злото. Тогава двамата осъзнават своята голота. Бог ги изгонва от рая и постъпката им е известна като първородния грях. 

Говорейки за кампанията, Донатела Версаче каза пред Ричард Идън от The Daily Mail: "Семейството винаги е в основата на всичко, което правя, затова обичам Бела и Джиджи. Тяхната сестринска любов е силна и е добро послание". 

Във вторник Бела участва в шоуто на Майкъл Корс по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Към нея се присъединиха по-голямата й сестра Джиджи и други топ модели, включително Ирина Шейк и Емили Ратайковски.

Джиджи е един от най-добре платените модели в света, но по-рано звездата на модния подиум сподели, че не обича да дава оценки на тоалетите, които трябва да носи по работа. 

Снимка: Getty Images

И въпреки че е една от най-сниманите жени в света, Джиджи дори не обича да се гледа в огледалото.

Тя споделя: "Изобщо не прекарвам много време в огледалото. Сутрин си мия зъбите под душа. Или обикновено гледам през прозореца".