Белослава сериозно е преобърнала мирогледа и начина си на живот, след като миналата година беше задържана за каране под влиянието на алкохол.

Този инцидент я е накарал да научи много неща за себе си и буквално се е преродила. Започнала да обръща внимание на неща, които винаги са били около нея, но тя не ги е забелязвала.

"Важно е хората да правим паузи, каквото и да работим. Паузата е една от най-важните фигури в музиката. Ако я няма паузата, няма да чуваш мелодията след нея. Така е и в живота. Пауза и когато общуваме. Да поемем въздух, да издишаме, за да чуем какво има да ни каже човекът пред нас", споделя Белослава в "Преди обед".

Певицата признава, че след инцидента вече е станала по-предпазлива в допускането към себе си. "Сега ще изчакам, ще изслушам. Със сигурност много от хората, които застанаха срещу мен в тази трудна ситуация, са били с мен, били са в най-близкото ми обкръжение. Но, да, вече има едно изчакване, смирение. Не обида, защото мога да се сърдя само на себе си. Капитализирам грешката така, че да науча най-доброто за себе си", допълва изпълнителката.