Графа и Белослава представиха новия си дует "Танцувай", който вече се радва на положителните отзиви и коментари на феновете им. Комбинацията между двамата певци е гаранция за стойностен музикален проект, независимо дали ще звучи нежно като първия им дует "Сън" или романтично като тоталния хит "Да", или пък ще ни провокира да танцуваме в ритъма на лятото като новия сингъл "Танцувай".

Снимки: Нели Куртева

Музиката и аранжиментът на песента в диско-фънк стилистика са на Влади Ампов, а идеята за текста идва от Белослава, като Графа са включва за финалните щрихи. Двамата артисти се допълват перфектно в творческия процес, за да се получи завършеното музикално произведение "Танцувай".

Режисьор на видеото е Васил Стефанов, които ни пренася на дансинга на покрива на сграда в София, където Графа и Белослава активно се включват в танцово парти, с участието на избрани техни фенове. Песента и клипът носят духа на лятото и ни помагат да се отърсим от напрежението, което съпътства ежедневието ни. Напомнят ни, че щастието се крие в простичките неща и понякога имаме нужда само да танцуваме на хубава музика в приятна компания.

Снимки: Нели Куртева

Истинско щастие ще изпитат и късметлиите във Варна, които ще са на концерта на Влади Ампов тази вечер в Летния театър. Графа е сътворил неповторимо музикално вълшебство с любимите на всички негови хитове от последните години. В акустичната му програма ще се включи Белослава, за да изпълнят трите им общи песни. Брилянтният цигулар Веско Ешкенази ще ни накара да притаим дъх по време на виртуозното си изпълнение на цигулка в песента "Ванилия".

Билети за концерта на Графа във Варна все още са налични в мрежата на Eventim, касата на ФКЦ - Варна и на място.