Бен Стилър и Кристин Тейлър подновиха брака си, след като се разделиха преди почти пет години. 56-годишният актьор разкри, че двойката се е събрала отново. Романтичната им връзка се възобновила, след като Стилър и Тейлър решили, че ще е най-добре, ако той се върне при нея и двете им деца в първите дни на пандемията, тъй като само така щял да може да вижда децата.

"След това, с течение на времето, тaка се развиха нещата", казва той пред издание "Esquire".

"Бяхме разделени и се събрахме отново и сме щастливи от това. Беше наистина прекрасно за всички нас."

Стилър и Тейлър имат две общи деца - дъщеря Ела Оливия, на 19 години, и син Куинлин Демпси, на 16 години.

Снимка: Getty Images

"Мисля, че изпитваме уважение към нещата, по които си приличаме и по които се различаваме. И мисля, че приемайки това, можеш наистина да оцениш някого повече, защото не се опитваш да го накараш да се промени заради теб", продължава Стилър, засягайки въпроса за това как се е развила връзката му с Тейлър през последните две години.

Стилър добавя: "Ако имаш това ниво на доверие с партньора си, знаеш, че това, че казвам: "Не ми харесва да правя това нещо", не означава, че казвам "Не те харесвам".

През май 2017 г. двойката публикува съвместно изявление пред сп. "People", в което обявява раздялата си 17 години след размяната на обети в Кауай, Хавай.

Снимка: Getty Images

"С огромна любов и уважение един към друг, както и към 18-те години, които прекарахме заедно като двойка, взехме решението да се разделим. Наш приоритет ще продължи да бъде отглеждането на децата ни като предани родители и най-близки приятели. Любезно молим медиите да уважават личния ни живот в този момент", се казва в изявлението на Тейлър и Стилър.

Въпреки че двойката обяви раздялата си, те продължиха да се подкрепят един друг и семейството не веднъж беше забелязвано в публичното пространство, като посещаваха събития с децата си, а в един момент бяха хванати да се държаха за ръце по време на разходка.

"Беше сладка семейна вечер навън. Децата сияеха, защото всички обичат театъра, а Бен и Кристин изглеждаха щастливи заедно, усмихваха се, смееха се и се държаха за ръце", каза тогава зрител пред сп. "People". 

Снимка: Getty Images