Бенедикт Къмбърбач, който вече е сочен за един от силните претенденти за "Оскар" след прожекцията на "Силата на кучето" във Венеция, беше аплодиран от почитателите си и за милия жест, рядкост при звезди от неговия ранг, към фоторепортерка.

Кадър на италианската фотографка

Снимка:Фейсбук

"Вижте невероятните снимки на от филмовия фестивал във Венеция на Франческа Прадела от лейбъла "10 Photoraphy", чийто пропуск за червения килим беше отказан без никаква причина и тя е беше порицана за това. Но с упоритостта си успя да се добере до фен секцията и да направи тези страхотни изображения, а Бенедикт позира специално за нея", пише в официалният профил на британския актьор във Фейсбук. В коментарите хора, познаващи италианската фотографка казват, че работата ѝ е чудесна и тя заслужава признание.

Джейн, Бенедикт и Кирстен на фестивала Телурид

Снимка:Фейсбук

След блясъка на биеналето в Италия, където шикозните тоалети също са част от играта, Бенедикт и колежката му от лентата Кирстен Дънст свалиха марковите дрехи и отлетяха за кино фестивала Телурид в Колорадо. Там тя се качи на сцената по дънки за представянето на филма, а той в обикновени панталони цвят каки и суитчър, с цялостна визия като на тийнейджър. Героите им са обтегнати отношения, тя се жени за брат му, а той иска да я съсипе. Още първите зрители във Венеция, предимно критици и журналисти, предрекоха награди оттук нататък за добрата работа на целия екип, начело на който е режисьорката Джейн Кемпиън.

Героят му Фил Бърбанк

Снимка:Фейсбук

Къмбърбач, известен най-много с телевизионната си роля на Шерлок Холмс, често участва в благотворителни каузи. Сега той призовава феновете си да си закупят тениски с надпис "Choose love", като 100 % от печалбата отива за програми в помощ на бежанците.

Призовава да помогнем на бежанците

Снимка:Фейсбук

Фондът Choose Love се застъпва за хора в различни нужди, от храна до правни съвети.

За пет години те са помогнали на един милион души и събрали десетки милиони за 150 организации, предоставящи жизненоважна подкрепа на всеки етап по миграционните пътища от Европа към Близкия изток и по границата между САЩ и Мексико.

Рецензии на филма в социалните мрежи

Снимка:Фейсбук