Бенифър, както наричат популярната холивудска двойка, отбеляза своята първа годишнина!

Дженифър Лопес и Бен Афлек спретнаха парти в чест на любовта в "Giorgio Baldi", намиращ се в Санта Моника.

За специалната им вечер изпълнителката на "Jenny From The Block" излъчваше стил и класа, облечена в бяла мини рокля, покрита с кристали. Междувременно съпругът й Бен бе с черен пуловер, съчетан с подходящи черни панталони и мокасини, пише "People". 

Тържеството им е само година след първия годеж, състоял се в "Града на греха". Тогава Джен разказа в предаването на "Jimmy Kimmel Live!" как Бен просто казал: "Нека отидем във Вегас и да се оженим". Любовта им обаче не е останала там, както повечето твърдят.

За преживяването Джени разказа още: "Бяхме с още четири двойки, които бяха отишли по същия повод."

Колкото до годишнината им - петте деца на звездните мама и татко също присъстваха, а Лопес сподели: "Ние не само се оженихме един за друг.... с тези деца се превърнахме в едно ново семейство."

Латината дори качи клип, в който се чува част от песента в чест на Бен и се разказва за импровизираната им сватба във Вегас. Новият албум накара феновете да настръхнат, когато Лопес разкри, че списъкът със сигнли включва "Dear Ben pt. ll".

 

Влюбените се събират отново през 2021-а, близо две десетилетия след отменения годеж през 2004-а. Тогава двамата имаха различни мечти и пътища, които да покоряват - Дженифър бе готова за семейство, докато Бен все още не се бе "наживял". Въпреки това любовта винаги побеждава, и ето на - години по-късно те отново са заедно.

Снимка: Getty Images