Семейство Бекъм отпразнуваха заедно първата годишнина от сватбата на сина им Бруклин Бекъм със съпругата му Никола Пелц.

48-годишната спайс гърл сподели в неделя публикация в Инстаграм, на която се вижда как позира с щастливата двойка заедно със съпруга си Дейвид, на 47 години.

"Специално е да сме заедно, за да отпразнуваме първата годишнина от сватбата ви", написа Виктория, която добави, че ги обича. В секцията за коментари снаха й побърза да коментира: "Днес беше толкова забавно! Обичаме те толкова много".

На снимката и четиримата позират, а първородният син на Дейвид Бекъм държи торта със снимки, които показват развитието на връзката му с Никола.

Двамата се запознават в Палм Бийч, Флорида, а Никола е по-голяма от него с четири години.

Бруклин също отбеляза специалния ден с публикация, на която той и съпругата му се целуват насред търговски център.

"Преди 1 година на днешния ден се ожених за най-добрия си приятел xx Аз съм най-щастливият човек, който може да те нарече своя съпруга x Ти си моето всичко и аз съм най-големият късметлия на тази земя, че мога да се събуждам до твоето прекрасно лице всяка сутрин х Обичам те много, много, много x", гласеше текстът.

Месец след сватбата започна все повече да се коментира, че Никола и Виктория не са в добри отношения, тъй като на сватбения ден бъдещата Бекъм не носеше рокля от колекцията на бившата изпълнителка на Спайс гърлс, както се очакваше. Говореше се, че Виктория не е обръщала внимание на бъдещите младоженци преди големия ден, а по-скоро е била заета с модната си линия, и това е станало повод за дразгите между двете. В интервю за Cosmopolitan обаче Пелц опроверга слуховете, като обясни: "Казвала съм го толкова много пъти: Няма вражда. Не знам. Никой никога не иска да пише хубавите неща. Всъщност е наистина странно, независимо дали става дума за моя живот или за живота на някой друг, или за каквото и да било, когато знаеш истината, а после прочетеш нещо напълно погрешно."

Пред списание Grazia пък определи Бекъм като "страхотни" и заяви, че няма лоши чувства помежду им. Дори подкрепи Виктория на Седмицата на модата в Париж.

"Прекрасно шоу! Обичаме те!", гласеше публикацията й от този момент.

Снимка: Getty Images