Певицата от САЩ Били Айлиш разкри, че още през лятото се е заразила с Covid-19 и е прекарала тежко заболяването, пише в. "The Guardian".

Деветнадесетгодишната изпълнителка се е разболяла през август и в продължение на два месеца се е борила с коронавируса. Айлиш казва, че все още усеща последиците от болестта и се чувства "ужасно", но смята, че най-лошото вече е отминало.

"Мисля, че ако не бях ваксинирана, щях да умра. Ваксината е нещо удивително. Благодарение на нея родителите ми, брат ми Финиъс и приятели не се заразиха", споделя тя.

Наскоро носителката на "Грами" разкри че е започнала да гледа порнография, когато е била само на 11 години и че това е "увредило" мозъка ѝ. Това певицата сподели покрай промотирането на песента ѝ "Male Fantasy" - парче от втория й албум, "Happier Than Ever", в което тя пее за гледането на филми за възрастни, за да се "разсейва".

Тийн идолът изпълни песента, която беше пусната като сингъл по-рано този месец, по време на участието си в шоуто "Saturday Night Live" с Хауърд Стърн, съобщава "Hollywood Life".

Снимка: Getty Images

Според изданието Били, признала че се чувства "опустошена" от гледането на неподходящи филми в ранна възраст и че това е формирало мислите й за секса по негативен начин, нещо с което се опитва да се справи.

"Не разбирах защо това е лошо - мислех, че така хората се учат как да правят секс", каза Айлиш и добави, че майка й е била "ужасена", когато й е признала.

Обсъждайки първите си няколко пъти, когато правила секс, певицата сподели още: "Не казвах "не" на неща, които не са добри, мислех, че това трябва да ме привлича".

Снимка: Matty Vogel / Animato Music / Universal Music Group