Моделът и актриса Райна Караянева стана майка за втори път. Щастливата новина сподели лично тя в профила си в Instagram. От текста и кадрите става ясно, че мъникът се е появил на бял свят на 29 юни, три дни след рождения ден на майка му.

Баща на бебето е новата половинка на Райна - Тодор Тодоров, който е сред най-известните ортопеди у нас. Самият той, също като любимата си има едно дете от предишна връзка.

Красивата блондинка, освен като модел, от няколко години се изявява и като актриса. Самата тя споделя, че дължи поемането в тази професионална посока на вече бившата си половинка Башар Рахал.

Двамата бяха заедно в продължение на пет години, време, през което те си партнираха и пред екрана. Въпреки че с днешна дата вече да не са заедно, Караянева споделя, че с Башар имат обмислени общи проекти, които се надява в близко бъдеще да осъществят.

Башар и Любомира

Снимка: Личен профил в Instagram

След раздялата им Рахал също не стоя за дълго време сам. От няколко месеца той има връзка с колежката си Любмира Башева, с която също си партнират и в работата, тъй като са част от актьорския състав на постановката "Отблизо".