Бившата приятелка на футболната звезда Травис Келси - Кайла Никол, разкри, че благодарение на психотерапията, на която се подложила през изминалите месеци, е съумяла да се справи с шума около връзкатс му с певицата Тейлър Суифт.

"Много съм благодарна на терапията, защото в противен случай не знам какво щях да правя сега. Наистина нямам представа", споделя бившата репортерка на "Лос Анджелис Лейкърс" пред списание "People".

Красавицата, която се изявява и като фитнес инфлуенсър, имаше връзка с Травис в периода между 2017 г. и 2022 г. Именно раздялата им довела и до решението й да отиде на психолог.

"Когато публикувам съдържание, хората веднага ми казват: "Изглеждаш толкова добре. Кажи ни каква е тайната ти. Изглеждаш невероятно." А това, което аз си казвам, е: "Жалка съм, нещастна съм, депресирана съм". Имах страхотни мускули на корема, но в същото време си мислих, че никога не съм се чувствала толкова зле в живота си", припомня си този тежък период Никол.   

View this post on Instagram

A post shared by veronica (@swiftsylvania)

След като взела решение да започне терапия, от срещите си с психолога осъзнала колко по-важно е не физически да си здрав, а психически.

Днес 31-годишната Никол признава,че, ако може да се обърне назад, би посъветвала себе си добре да се подготви за медийната лудост, която ще се случи около бившето й гадже и новата му любима Тейлър Суифт.

"Щях да си кажа: "Мислеше, че най-лошото е дошло. По-добре се стегни и вземи всички помощни средства, с които разполагаш, защото ще ти трябват", споделя бившата репортерка.

Припомняме, че през септември Тейлър и Травис официализираха връзката си. Още тогава бившата му половинка използва публичното пространство, за да предупреди певицата, че спортистът не е от най-верните мъже и да внимава с хора, които само я използват.