Британската певица Ели Голдинг, която таблоидите във Великобритания свързваха с името на принц Хари цели две години, издава утре четвъртия си студиен албум и той е с много позитивно послание.

Вижте снимки на Ели Голдинг >>

Албумът "Brightest Blue" излиза след почти петгодишна пауза. Той е майсторски изпипан, с лични текстове, предназначени да вдъхновяват, пише БТА, цитирайки Асошиейтед прес.

"Този албум е за независимостта и за това щастието ти да не зависи от някой друг, а по-скоро сам да си негов източник" - каза певицата.

Ели Голдинг в крайна сметка намери миналата година любовта - тя се омъжи, но записите на албума са започнали много преди това. Тя е писала песните, когато е приключила предишна връзка, сменила е мениджърския си екип, преместила се е да живее в Ню Йорк.

Британските издания дълго време твърдяха, че принц Хари и изпълнителката са имали 2-годишна връзка. Според таблоидите любовта между двамата пламнала по време на сватбеното тържество на херцозите на Кеймбридж Уилям и Кейт.

принц Хари и Ели Голдинг

Getty Images/Guliver Photos

На сватбата си с Каспър Джоплинг, която се състоя миналата година, Ели Голдинг бе поканила почти цялото кралско семейство във Великобритания, с изключение на бившия си приятел принц Хари и съпругата му Меган.

Джо Киърнс, който е изпълнителен продуцент на албума, каза, че пишейки текстовете, Ели Голдинг се справя с проблемите в личния си живот.

"Сякаш излива всичките си чувства в текстовете. Те са почти като класика, като стихотворение, не като поп песни", добави той.

Заглавието "Brightest Blue" ("Най-яркото синьо") показва личното ѝ израстване. Две от песните "Flux'' и "Start" дори завършват с това как тъмнината се превръща в светлина.

"Искам да говоря за това как нещата не вървят, а след това да дам някакъв изход" - каза Голдинг.

Първите три албума на Ели Голдинг станаха платинени. Предишният "Delirium" излезе през ноември 2015 г.