Поп звездата Ели Голдинг, която е бивша половинка на принц Хари, покани голяма част от кралското семейство на сватбата си, но не и него. Сред почетните гости на събитието ще бъдат Кейт Мидълтън и принц Уилям, които няма как да бъдат пропуснати, след като изпълнителката на "Love Me Like You Do" пя на сватбата им през 2011 г. На събитието ще бъдат и принцесите Беатрис и Юджени, които ще отидат заедно с майка си - Сара Фъргюсън. Звездните гости ще са допълнени от певците Ед Шийрън и Рита Ора, които са сред близките приятели на бъдещата булка.

Вижте принц Хари и Ели >>

Голдинг ще се омъжи за Каспър Джоплинг - търговец на изкуство, през август, като по най-голяма вероятност сватбата ще се състои или в катедралата на Йорк, или в по-малък параклис в Йоркшир. След като двамата си кажат "Да" и церемонията официално приключи, тържеството ще се състои в един от най-изисканите исторически дворци в цяла Англия - замъкът Хауърд.

Двойката ще сподели личния си празник със семейството си и още 300 приятели. В момента Голдинг обмисля всеки детайл около специалния си ден, като вече е похарчила повече от 20 хил. лири само за цветя.

Британската медия съобщава, че певицата обмисля 15-минутен спектакъл, заедно с DJ, по време на който ще звучат поп хитове от 90-те.

Принц Хари и Ели имаха 2-годишна връзка, която приключи през 2014 г., но въпреки края на взаимоотношенията им, принцът се появи на неин концерт през 2017 г. Двамата се запознават на сватбата на Уилям и Кейт, като между тях веднага се заражда приятелство. По това време сърцата на аристократа и певицата са свободни и не след дълго чувствата им прерастват в любов.

Малко след като връзката им приключва, принц Хари се запозна с Меган Маркъл. И да бяха получили покана за сватбата на Голдинг, на която ще присъства голяма част от кралската фамилия, херцогът и херцогинята на Съсекс едва ли биха отишли.