Публичната проява на привързаност, която Кайли Дженър и Тимъти Шаламе демонстрираха по време на тазгодишните награди "Златен глобус", видимо е поизнервила бившия й любим Травис Скот.

Според негови приятели, той категорично вярвал, че поведението на майката на двете му деца е целяло тя да се опита да се добере до него.

Актьорът и риалити звездата бяха многократно заснети да се целуват и да се гледат влюбено, докато държат ръцете си, по време на рекламните паузи. Според присъстващи, двамата буквално не се отделили един от друг и само в много кратки моменти комуникирали с някои от останалите гости на бляскавото събитие.

32-годишният Травис Скот, който се раздели с 26-годишната Кайли през януари, е останал с доста неприятно чувство, когато ги е видял заедно на тв екрана, тъй като "прави всичко възможно да избегне" напомнянето за новия романс на бившата си половинка.

"Травис се напряга всеки път, когато види Кайли с него", казва негов познат. "Емоциите, които изпитва по отношение на връзката им, вече са известни на всички, тъй като той ги е споделил в песните си."

"Той не обича да ги вижда заедно и прави всичко възможно, за да ги избегне, макар че това е невъзможно. Освен това Травис вярва, че с поведението си тя се опитва да се добере до него и да си го върне. Все пак знае, че между него и Кайли всичко е приключило и не иска да бъде около тях двамата с Тимъти. Той е активно ангажиран с двете им деца и винаги ще бъде до тях. Както Кайли, така и Травис е продължил напред с живота си. Освен това около него има доста жени, от които да избира", споделя още аверът му.

Както е известно Кайли и Травис имат две деца - 5-годишната Сторми, и 1-годишния Ейър.