Канадският поп певец Джъстин Бийбър потвърди, че за известно време ще загърби музиката, за да разреши "дълбоко вкоренените" проблеми с психичното си здраве.

25-годишният изпълнител обеща на феновете си, че ще се завърне на музикалната сцена с дългоочакван нов албум, пишат от БТА. Това обаче няма да се случи твърде скоро, защото по думите му Бийбър не иска да поднася на публиката си "половинчато шоу", защото тя заслужава повече.

"Прочетох доста съобщения, в които се казва, че искате албум. Ходих на турнета през целия си тийнейджърски живот, както и след като прехвърлих 20-те. Осъзнах, а и вие вероятно сте забелязали, че бях нещастен по време на последното турне, а вие не заслужавате това. Вие давате парите си, за да се забавлявате, а в края на концертната ми обиколка аз бях емоционално неспособен да ви дам това, което очаквате. Сега търся, оглеждам се, изпробвам, греша, както се случва с всички нас. На този етап съм фокусиран върху разрешаването на дълбоко вкоренени проблеми. Не искам да се сривам. Желая да запазя брака си и да бъда бащата, който искам да стана. Музиката е важна, но за мен на първо място са семейството и здравето ми", пише в Инстаграм Джъстин Бийбър, който наскоро се ожени за манекенката Хейли Болдуин.