Ще се появи ли бебе №5 в семейството на ексфутболиста Благой Георгиев? 

Според най-горещата мълва, която набързо обиколи медийното пространство, двамата с избраницата му Ивана Главчева, дъщерята на рапъра Ванко 1, ще стават родители. Ако слухът се потвърди, бъдещото бебче ще е пето за Благо, а за Ивана - първо. Близки до бъдещата майка засега нито отхвърлят, нито потвърждават щастлива новина. "И да е бременна, няма да разберете скоро. Ивана е много суеверна", коментират от обкръжението й.

Последно време Главчева все по-рядко публикува снимки в социалните мрежи. Освен това прави впечатление, че на последните си снимки, тя доста подозрително прикрива корема си с широки дрехи.

Що се отнася до Благо - идеята да направи бебе на половинката си никога не е била чужда. Той има две деца от първата си жена, Христина, момченце от Есмер Омерова, което се появи година след сватбата им, и син от Златка Райкова, който вече е на 5 години.

След като се раздели с Полина, последната жена, с която мина през олтара, той се събра с Ивана. "В сериозни отношения сме. Не знаем дали ще се стигне до бебета и сватби, защото това е Божа работа", каза преди време ексфутболистът.