Блейк Лайвли прекара "първия понеделник на май" в изпомпване на кърма за новороденото ѝ дете. Тя и съпругът ѝ Райън Рейнолдс тази година решиха да подминат галавечерята и да се фокусират върху децата си. Пред репортери на събитие в четвъртък на марката за бижута "Tiffany & Co." актрисата от "Клюкарката" сподели: "Няма да ме видите там. Но ще гледам."

През последните години двамата с Рейнолдс са звездите, които превземат Met Gala. Но тази е изключение за двойката, която през февруари посрещна бебе номер четири. 

Източник: Официален Инстаграм профил

"Блейк и Райън знаеха, че това ще бъде доста труден преход, когато семейството им нарасне до шест души, но всички се адаптират чудесно", споделя източник, близък до двойката пред Daily Mail. Самият Райън коментира миналия месец в интервю за ET Канада, че това е голяма крачка за тях, но не съжаляват за своя избор и той е повече от щастлив да е татко на четири деца.

Актьорът, който притежава футболния клуб Wrexham AFC последно време кръстосва Великобритания и Америка, заради бъдещият му успех. Пред MailOnline източник коментира: "Райън е напълно отдаден на Wrexham и успеха му през този сезон."

Снимка: Getty Images