Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са станали родители за трети път още през лятото, но и двамата мълчат по въпроса и не споделят нищо за бебето в социалните мрежи.

Според изданията US Weekly и People, третото им дете вече е на около два месеца, но те лично не са потвърдили новината. Преди два дни обаче Рейнолдс публикува снимка, на която със съпругата му се забавляват навън.

Вижте кадъра >>

Не се съобщава какъв е полът на бебето, нито как се казва, но последователи на Блейк в Инстаграм са коментирали снимка на актрисата, на която я питат на колко месеца е момиченцето ѝ. Нищо чудно и бебе номер три да е момиче.

Блейк и Райън имат две по-големи дъщери - Джеймс Рейнолдс на 4 и Инес Рейнолдс на 2 години.

По време на третата си бременност Лайвли много рядко се появяваше на публични места. Чак през месец Май присъства на премиерата на филма "Pokemon: Детектив Пикачу" заедно с Райън Рейнолдс, който озвучава Детектив Пикачу.

Актьорът бе публикувал и друга снимка от бременността на жена си по случай рождения ѝ ден.

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Снимка: Instagram

И двамата често са споделяли, че обичат големите семейства.

"Аз съм едно от пет деца, а съпругът ми са четири деца в семейството", казва Блейк в свое интервю. Според близки до двойката те били много щастливи, когато разбрали, че ще стават родители за трети път.