Предложението за брак е един от най-важните въпроси, които всеки мъж задава в живота си, само че кънтри певецът Блейк Шелтън не си спомня как точно е поискал ръката на своята прекрасна годеница Гуен Стефани. В свое скорошно интервю 44-годишният музикант бе помолен от "Access Hollywood" да опише специалния момент през октомври м.г., в който е паднал на едно коляно пред красивата блондинка държейки пръстен в ръка, само че той открито призна, че не си спомня много детайли от случилото се, тъй като почти всичко от него е бяло петно в съзнанието му.

"Помня, че след както я попитах дали иска да се омъжи за мен, тя плака за известно време, а най-големият ѝ син Кингстън стоеше до нас през цялото време", казва Шелтън.

Вижте снимки на двойката >>

Оказва се обаче, че той далеч не е единственият, който не е запомнил всички подробностите около предложението. По думите му по онова време бившата вокалистка на група "No Doubt" е била обзета от толкова силни емоции, че забравила дали е казала "Да" на глас, или просто си го е помислила.

Изпълнителят обясни, че в определен момент любимата му изведнъж притихнала и след кратък размисъл се обърнала към него, питайки го дали е дала отговор на въпроса му. Блейк не крие, че се объркал от думите ѝ, но за щастие наследникът на Стефани, който станал свидетел на цялата ситуация, ги успокоил.

"Спокойно, мамо, чух те да казваш "Да", намесил се той.

Блейк и Гуен се запознаха, докато бяха съдии в музикалното риалити "Гласът на Америка". Двамата започнаха романса си едва след като Шелтън се разведе със съпругата си Миранда Ламбърт, а Стефани - със съпруга си Гавин Росдейл през 2015 г. Двамата имат записани няколко дуета заедно, сред които и "Nobody But You', който спечели награда на телевизията за кънтри музика през октомври 2020 г., малко преди Блейк да поиска да узаконят любовта си.

Заради коронавистус пандемията обаче, влюбените все още не са избрали точна дата, на която да се проведе сватбата им. Преди месеци годениците казаха, че искат да организират две церемонии, но Covid-19 осуети плановете им, затова те прецениха, че не трябва да бързат, понеже не се нуждаят от лист хартия, който да им напомня, че се обичат. Все пак от началото на връзката им вече са изминали шест години.