Само минути преди старта на новия български сериал "Лъжите в нас", актьорският състав и целият му екип минаха по червения килим. След като проследиха семейната драма в кино салон, актьорите получиха напълно заслужени амплодисметни от феновете на поредицата.

Вижте снимки тук>>

В новата продукция на "DreamTeam Productions" ясно са засегнати темите за семейните ценности и всички изпитания, които животът ни поднася, както и споделената, и несподелената любов. Пред NOVA актрисата Диана Димитрова, която играе ролята на Ирина сподели: 

"Надявам се зрителите да възприемат положително това, което сме направили, тъй като се постарахме много. Вълнувам се, тъй като предстои да покажем едни съвсем различни лица. Героинята ми е много различна и дори се наложи да променя и начина си на говор за тази роля. Тя говори малко по-американски, но няма да издавам повече", споделя звездата.

Сюжетът се развива около семейство Шейтанови, които крият много тъмни сделки за бизнеса, с който се занимават - дърбодобив. Константин Шейтанов (изигран от Емил Марков) е готов на всичко, за да запази изградената от него империя по време на прехода, чрез лъжи и тъмни тайни.

Фамилията обаче е белязана от голяма трагедия, която дори годините не може да заличи. Те организират едно празнично събитие, но вместо да ги сплоти, то създава още повече конфликти.

Снимка: BulFoto

Сериалът започва със сватбата на Рая, която е дъщеря на Константин. Тя се омъжва за Сава (Орлин Павлов) и така той става изпълнителен директор в компанията. Всичко се променя, когато пристига по-голямата дъщеря на Константин - Ирина. Тя ще преобърне изцяло живота на героите в сериала.

Снимка: BulFoto