Бобо се появи на българската музикална сцена в апогея на телевизия ММ с хита "Първичен инстинкт", в който си партнира с група "Димна завеса". Само за една нощ се превърна от обикновено 18-годишно момчето в голяма R&B и хип-хоп звезда. Зад гърба си има редица успешни музикални проекти, сред които "Пороци" и "Всеки ден е велик ден".

С яркия си талант на автор, усещането си за модерност в музиката и специфичния си леко дрезгав тембър, Борислав Димитров - Бобо, е един от най-интересните артисти у нас. Твори във всякакви стилове - от рага, през R&B до хип-хоп, а в новия си проект озаглавен саркастично "Мъка", той залита и по нашумелия в световен мащаб афро фюжън. В него той си партнира с популярния македонски рапър Марко Маринкович - Slatkaristika. Песента е и първи знак за предстоящия студиен албум на Бобо, наречен "ALKEBU-LAN" - древното име на Африка, от където са и корените на изпълнителя по бащина линия.

Музиката и текста на "Мъка" са на Бобо, а по продукцията на парчето работят нигерийският продуцент - Cracker Mallo ("Черната пантера 2") и Борислав Миланов. Видеото на песента е свързано с цял късометражен филм, създаден за предстоящия албум на изпълнителя. Нестандартните визуализации са на режисьора и носител на много награди - Димитрис Георгиев, и един от най-добрите кино екипи у нас.

Аудио и видео премиерата на "Мъка" се състоя преди броени дни във всички дигитални платформи, в българския радио и ТВ ефир и в официалния YouTube канал на Бобо.

ИЗБРАНО