Bobo & The Gang, ще зарадват феновете си с концерт под открито небе на 22 ЮНИ в летния клуб Строежа, на поляната над стадион "Юнак". Събитието ще даде запомнящо се начало на лятото, а от сцената ще звучи селекция от най-свежите, смислени и откровени парчета на бандата - тяхна запазена марка. Момчетата няма да пропуснат да изпълнят и най-новата си песен "Опитали поне", както и още от супер яките си нови парчета, които ще бъдат част от втория албум на Bobo & The Gang. А той вече се задава на хоризонта и ще стане факт съвсем скоро, обещават музикантите.

Владислав Мичев на тромбон, Димитър Льолев на саксофон, Ангел Дюлгеров на китара, Ивайло Стайков клавири, Стойко Милев бас, Борислав Димитров - Бобо вокалис и Росен Ватев на барабани - това е пълният актуален състав на любимите Bobo & The Gang, които преди малко повече от месец изненадаха всички в музикалната бг реалност с грандиозно завръщане, чакано отдавна. Това се случи с представянето на парчето "Опитали поне", което парче върви с уникално и напълно пасващо към него видео.

Всички опитали поне веднъж от музиката на Bobo & The Gang, няма как да останат равнодушни към случващото се на сцената и без съмнение са готови да се гмурнат във всякакви музикални, емоционални и душевни дълбини заедно с тях и да се изкачват до най-висока степен по скалата на забавлението, с уникалното присъствие и обаяние на Bobo и компания.

"Текстовете ни вече са на съвсем друго ниво - надживяхме момента да сме "удобни" на публиката. Влизаме в зрелия период на Bobo & The Gang - елате с нас", споделя фронтменът на бандата Bobo.

"Когато си откровен - публиката го усеща и е хубаво, когато имаш какво да й кажеш", добавя и барабанистът Росен Ватев, който е другата движеща сила в музикалния отбор.

Снимка: Официален плакат на събитието

Концертът на 22 юни ще бъде открит с 30 минутен концертен сет от Robi - соловият проект на музикалния продуцент на нашумялата група "Молец", а след събитието от Строежа готвят афтър парти с диджейски сет на Feel от The Top Stoppers, който е от 22:00 ч. с вход свободен.

Билетите за Bobo & The Gang на 22 юни в летния клуб Строежа, на поляната над стадион "Юнак", са в продажба в системата на Eventim.bg и техните партньори. Цената им е 15 лв. за билет.

Внимание - вратите на клуба ще се отворят в 18:30 ч., а събитието е с начало 20:00 часа.

Последвайте събитието във Facebook ТУК >>
Билети можете да намерите ТУК >>