Моделът Бориса Тютюнджиева вече е сгодена. Щастливото събитие се е случило в Италия, а Бориса се похвали в Инстаграм с изящно бижу, подарък от любимия.

Вижте снимки на Бориса >>

В момента Бориса и нейният избраник са на романтично пътешествие в Италия, а видеото, с което Тютюнджиева обяви годежа, е заснето във Флоренция. На него тя показва ръката си с годежния пръстен, а към клипчето е написала на английски:

"Една любов, една Италия и моят единствен и неповторим".

Постът е придружен и с емотикони със сърца, а под него него валят благопожелания и харесвания.

Към друго кратко клипче, на което се виждат само ръцете на влюбените, които вдигат наздравица с чаша бяло вино, Бориса е написала:

"Да празнуваме любовта".

Снимка: Официален профил в Instagram

Тютюнджиева е обвързана с бизнесмена Марио Захаринов. Може би той е една от причините Бориса да намали светските събития. Тя все по-рядко е забелязвана на купони, които преди бяха част от ежедневието ѝ. Преди време двамата бяха и на романтична почивка в Доминикана. Въпреки че тя не показа нито един кадър с любмия, по всичко личеше, че е с някой специален човек.

Моделът имаше дълга връзка с продуцента Андрей Арнаудов. Двамата се разделиха без лоши чувства и излишни драми и всеки продължи живота си. Наскоро Андрей стана баща на момче, а майката е моделът Емануела Толева.