Инфарктно стартира "Survivor" за жените, които се борят с екстремните изпитания в риалитито наравно с мъжете. Една от тях се контузи в Доминикана, а други две напуснаха завинаги.

Кулинарката Божана Кацарова получи травма на бедрото по време на тежка игра в калта, а лекар пристигна на терен, за да я прегледа. Племето ѝ "Известни", в което влизат още футболистът Благо Георгиев и актрисата Снежана Макавеева, пък загуби "мръсната" битка от конкурентното "Войни" и отбеляза първи голям разгром.

Вижте снимки >>

Междувременно от приключенското предаване си тръгна провокативната Стефани, възмутена от тежките условия. Еротичната звезда, нашарена от главата до петите с татуировки, първо се оплака от оскъдната храна, а след това и от хигиената във формата, който тества физическата сила и психиката на участниците.

Божана

Снимка: bTV

"Аз съм млада жена, животът е пред мен и уважавам тялото си, което все още явно не е готово за хигиенните навици тук. Затова искам да се прибера", заяви тя и си тръгна под аплодисментите на племето си "Известни".

Отбор "Войни" също остана с един играч по-малко, след като художничката Злати получи най-малко гласове от зрителите в риалитито, което тази година върви почти в реално време. Преди да се прибере у дома обаче, тя донесе десетата, победна точка за своето племе в атрактивната кална игра, в която наградата бяха принадлежности за риболов, хляб, картофи и кремък.

Стефани и племето "Известни"

Снимка: bTV