Брад Пит пет пари не дава какво мисли бившата му жена Анджелина Джоли за новата му връзка със сериозната му приятелка с Инес де Рамон, пише "Daily Mirror".

Смята се, че 59-годишният холивудски актьор е започнал да се среща с 29-годишната Инес още през ноември миналата година - на фона на седемгодишния му развод и битка за попечителство с Анджелина.

47-годишната актриса и активист Джоли подаде молба за развод през септември 2016 г., като по това време се позова на "непреодолими различия" и поиска физическо попечителство над шестте им деца.

Сега и двамата привидно са продължили напред, но изглежда увлечението на Брад по Инес се задълбочава, а общото е и че тя също е в развод с актьора Пол Уесли.

Вътрешен човек твърди, че Брад е запознал новата си любовница с "повечето" от децата си, на които с Анджелина са родители, и обяснява, че двойката доста се е сближила покрай  разводите си.

Снимка: Getty Images

Бившият на Инес, звездата от "Дневниците на вампира" Пол, подаде молба за развод пет месеца след като раздялата им беше потвърдена от техен говорител на 17 февруари миналата година. Решението им да се разделят било взаимно. Пол заяви, че четиригодишният им брак е прекратен поради "непреодолими различия". Инес е попълнила документите преди седмица, макар че Пол от септември внесъл молбата. 

Близък приятел на Брад твърди, че актьора получава "много подкрепа от Инес" по време на продължаващата съдебна битка с Анджелина, въпреки че тя самата била в процес на стресиращ развод.

"Връзката на Брад с Анджи беше катастрофа с голям мащаб, докато с Инес е точно обратното. С нея няма драма и тя е много скромна", добавиха т.нар. запознати. 

Относно това какво ще кажат другите, близките му преразказват позицията на Пит:

"На него не му пука особено какво мисли Анджи. Всъщност той иска тя да знае, че е щастлив с друга. Брад не се интересува какво мисли и Пол за него, нито какво мисли Пол за това, че излиза с Инес".

 В мрежите все още има снимки, на които Инес и Пол демонстрират любовта си.