Отношенията между Брад Пит и Анджелина Джоли стават все по-добри откакто се договориха за графика на отглеждане на децата си. Двойката се раздели през 2016 г., а законно се разведе миналата година.

След остри конфликти относно попечителството на наследниците им, те най-накрая са се разбрали за шестте си деца - Мадокс, на 18, Пакс, на 16, Захара, на 15, Шайло и 11-годишните близнаци Нокс и Вивиан.

"Децата са най-важното за Брад. Той и Анджи се разбират много по-добре, откакто бяха установени правилата за попечителство.", издава близък до обкръжението на холивудския актьор.

"Брад и Анджелина изминаха дълъг път. За изненада на много от най-близките им приятели, комуникацията им се подобри изключително много и двамата са посветени на съвместното родителство.

Децата им вече имат график за попечителство и това донесе огромна промяна за цялото семейство. Графикът облекчи целия натиск, с който Брад и Анджелина се сблъскваха в миналото. Сега децата прекарват своето време с родителите си и са щастливи и се чувстват добре.", допълва източникът.