Брад Пит и Инес де Рамон посрещнаха 2023 г. в Мексико.

Двойката пристигна в Кабо Сан Лукас преди празничния уикенд и отпразнува Нова година заедно в събота в популярната туристическа дестинация на мексиканския полуостров Баха Калифорния (Долна Калифорния).

"Те се срещат и се забавляват", казва източник пред "People". "Между тях се случва нещо хубаво. Няма стрес. Брад се наслаждава", допълва вътрешния човек. 

Кабо Сан Лукас

Снимка: iStock/Getty Images

59-годишният актьор в момента не се вижда с никого освен 32-годишната дизайнерка на бижута. "Той прекарва повече време с Инес и е много щастлив", издават още запознати. 

Техният воаяж в Мексико се случва малко след рождения ден на Брад Пит през декември, когато той и Рамон честваха личния му празник заедно в Холивуд, Калифорния.

Инес има поверителен акаунт в Инстаграм, а предишният ѝ от връзката с бившия ѝ съпруг, все още е с свободен достъп. 

През ноември стана ясно, че Пит и де Рамон са се срещат от няколко месеца.

За първи път бяха снимани заедно на 13 ноември заедно със Синди Крауфорд и Ранди Гербер зад кулисите на концерт на Боно в "Orpheum Theatre" в Лос Анджелис.

Носителят на "Оскар" бил хлътнал по де Рамон, която се разделила със съпруга си, звездата от "Дневниците на вампира" Пол Уесли, през 2022 г.

Де Рамон придружила Пит на афтърпартито за новия му филм "Вавилон" на 15 декември. След това източник от модната индустрия, близък до де Рамон, коментирал пред "People", че Пит "явно много си пада по нея, като се има предвид, че я доведе на премиерата си".

Снимка: Getty Images

"Инес казва, че Брад е много сладък", продължил тогава  вътрешният човек, отбелязвайки, че двойката "планира да прекара Нова година заедно".

Междувременно източник, близък до Пит, заявил, че двамата се срещат и са щастливи, добавяйки: "Все още не е сериозно, но той се чувства комфортно и се забавляват заедно".

Трети докладвал, че актьорът от "Убийствен влак", обичал да се среща с Инес и че те "излизат, когато не са заети". "Инес е забавна и социална. Те си прекарват страхотно заедно. Срещат се насаме, излизат и с приятели". 

Embed from Getty Images