В разговор с Антъни Хопкинс за зимното издание на Interview magazine, Брад Пит разкрива някои от най-големите си грешки в живота и показва колко е помъдрял. 55-годишният актьор обаче е категоричен, че те са били нещо необходимо, за да стигне до мястото в живота си, на което се намира в момента.

Вижте снимки на Брад Пит >>

"Разбирам, като един вид прошка към себе си, че от всички решения, които съм взимал, най-високо ценя онези, които са довели до грешки, защото те доведоха и до една мъдрост, която пък се прояви в други неща", казва Брад, "Не може да имаш едното без другото".

Признанията на актьора карат и Антъни Хопкинс също да си спомни за собствения си път с алкохола и признава, че не пие от 45 години.

"Сякаш в мен има един глас, който ми казва "Край! Това свърши! Продължавай напред!"

Брад Пит за първи път разкрива, че има проблем с алкохола и има нужда от терапия през 2017 г., след като решава да спре алкохола, защото вижда как това вреди на живота му.

"Видях го като грешка към самия мен, като бягство", казва актьорът.

Сега бащата на шест деца - три осиновени и три биологични, от връзката му с Анджелина Джоли, казва, че винаги е бил човек, който не се вълнува много и не плаче, но в последно време е станал много по-емоционален.

"Не бях плакал от около 20 години, казва Пит, а сега се чувствам много по-развълнуван от децата си, от приятелите си, от новините. Просто се вълнувам повече. И мисля, че това е добър знак. Не знам докъде ще доведе, но е добър знак."

Антъни Хопкинс

Снимка: Instagram/ Interview magazine

"Колкото по-стар ставаш, толкова по-голяма нужда ще имаш да си поплачеш", заяви пък 81-годишният Антъни Хопкинс,"но това не е въпрос на тъга, а по-скоро е свързано с това колко славен е животът."

Антъни Хопкинс и Брад Пит са си партнирали във филмите "Легенди за страстта" и "Да срещнеш Джо Блек".