Брад Пит изплю камъчето за това коя е любимата му секс сцена - и това не е тази с бившата му съпруга Анджелина Джоли в "Мистър и мисис Смит", съобщава "Daily Mirror".

59-годишният актьор каза, че най-приятният му момент на страст е бил, когато е участвал в сапунената опера "Далас". 

Брад се появява четири пъти в "Далас" между 1987 и 1988 г. като герой на име Ранди.

Секси сцените са били между него и Шалейн Маккол, с която се твърдеше, че е излизал по това време. Ранди е  гаджето на Чарли Уейд, героинята на Шалейн. Тогава той е бил на 23, а Шалейн само на 15.

Embed from Getty Images

Когато бе запитан за любимата му секс сцена, преди няколко дни, той каза на "W Magazine": "Това е тази в "Далас". Трябваше да се търкалям в сеното в една плевня. Не мисля, че имах реплика. Просто се въргаляхме и лудувахме"

Embed from Getty Images

Брад и Анджелина се срещнаха на снимачната площадка на "Мистър и мисис Смит", но по това време Брад беше женен за Дженифър Анистън.

Embed from Getty Images

В интервю за "Vogue" Анджелина тогава каза, че в началото двамата се държали приятелски един към друг, но тя след няколко месеца осъзнала, че има по-силни чувства към него. 

Embed from Getty Images

Двамата работели много добре в екип, твърди Джоли, но това явно не е достатъчно да запечати в съзнанието му като най-вълнуваща интимната сцена помежду им.

Брад Пит е един от героите в първия брой на "W Magazine" за 2023 г., който е озаглавен "Най-добрите изпълнения". Влизат още холивудските звезди в тежка категория Кейт Бланшет, Мишел Йео, Зоуи Кравиц, Мишел Уилямс, Брендън Фрейзър, Тейлър Ръсел, Даниел Крейг, Дженифър Лорънс и др.

Най-новия филм на Брад е с Марго Роби - "Вавилон". Там тя импровизирано го целува. 

"Снимахме парти сцена и Нели трябваше да се нахвърли на героите на Брад Пит и на Катрин Уотърстън, и аз си казах: "Просто ще ги целуна и ще видя какво ще стане", обяснява тя. 

Embed from Getty Images