След като свърза за известно време живота си с двете екранни прими Дженифър Анистън и Анджелина Джоли, Брад Пит нямал намерение отново да търси знаменитост за бъдеща любовна връзка.

Вижте снимки на Брад през годините >>

54-годишният Пит обяви през 2016 година, че се развежда с Анджелина Джоли. Той отново е започнал да излиза на срещи, но този път възнамерявал да не повтаря предишни грешки и да търси сродна душа извън холивудските среди. Според приятелите на Брад било изключено той отново да се обвърже романтично с някоя супер знаменитост, пише сайтът Контактмюзик, цитиран от БТА. Понастоящем актьорът се е съсредоточил върху грижите за децата си и те са най-важният му приоритет. А ако някога решал отново да застане пред олтара, бъдещата му булка трябвало да го върне "към нормалния семеен живот" извън светлините на прожекторите.

Приятелите на Брад припомнят, че той произхожда от обикновено семейство, привързано към традиционните ценности. Той е много близък със своите родители Джейн и Бил. И брат му, и сестра му имат семейства. Пит ще се стреми по някакъв начин да намери същия баланс в своя живот. Актьорът си призна наскоро, че е загърбил алкохола и пушенето на марихуана.