Брадли Купър и Ирина Шейк сложиха край на връзката си. Списание "People" потвърди, че звездната двойка официално се е разделила и в момента се опитват да се разберат за попечителството на дъщеря им Леа де Сен.

Вижте техни снимки >>

Двамата започнаха да се срещат през 2015 г., макар появите им заедно на червения килим да бяха редки. По-често бяха забелязвани на публични изяви едва след като излезе филмът "Роди се звезда", в който Купър си партнира с Лейди Гага. По същото време се появиха и слуховете, че актьорът и певицата имат интимни отношения, които той отрече.

"Ние сме много близки приятели. Това е", категоричен беше Брадли.

След чувственото и емоционално изпълнение на песента "Shallow", което Гага и Купър изпълниха на Оскарите, много хора се усъмниха в приятелството им.

"Между тях прехвърчаха искри! Не може да са толкова добри актьори", пишеха фенове в социалните мрежи.

Преди време, в интервю за списание "Glamour", Шейк каза, че потайността им е съвсем умишлена и са положили много усилия личният им живот да остане извън обсега на медиите. Тогава тя отбеляза, че докато за много звездни семейства е нормално да показват взаимоотношенията си под светлините на прожекторите, тя самата не желае да поставя връзката си "на първи ред".

"Имам много приятели, които правят интимния си живот публично достояние и го разгласяват в социалните мрежи. Възхищавам им се и мисля, че е страхотно, но също така е въпрос на личен избор. И понеже професията ми изисква самата аз да се излагам на показ, реших, че поне мога да запазя личния си живот за мен... То затова се нарича „личен“, защото е нещо, което касае само теб и твоето семейство", сподели супермоделът.

През месец март 2017 г. двамата станаха родители - нещо, за което Купър каза, че го е променило изцяло. След успеха на режисьорския му дебют той направи всичко възможно да измести целия си фокус върху съпругата и детето си.

"Брадли прекарва всеки ден с тях. През повечето време тримата излизат навън, като понякога просто се разхождат по плажа. Изглеждат страхотно заедно", описваха техни близки.

През 2016 г. започнаха слухове около проточилия им се годеж, но тогава двойката реши да се съсредоточи върху отглеждането на дъщеря си, вместо да се отдадат на планиране на голяма сватбата... До която така и не се стигна.