За браковете на Брад Пит с Дженифър Анистън и после с Анджелина Джоли се говори точно толкова, колкото и докато актьорът беше женен за всяка от тях.

Вижте снимки >>

И двата брака бяха с летящ старт, и двата свършиха с горчив край, който потъна в забвение с течение на времето. Затова сега ще погледнем към ключовите разлики и ключовите прилики между тях, отразени в изданието Mirror.

Продължителността на връзката и колко дълго останаха женени

След като Брад срещна Дженифър през 1999 г., те изживяха бурен романс, който за кратко ги превърна в една от най-влиятелните двойки в Холивуд. След година се ожениха на церемония в Малибу, а сватбеният им ден им струваше 1 милион долара.

Бракът им оцеля пет години, тъй като през 2005 г. се разведоха.

По това време Брад вече беше срещнал Анджелина и привличането му към нея бе също така силно и бурно както към Анистън в началото.

Скоро след като се срещнаха на снимачната площадка на "Мистър и мисис Смит" Анджелина и Брад бяха неразделни. Този път обаче нямаше бързане, нямаше планиране на сватба, нито сватба доста дълго време. Двойката прекара заедно около 10 години преди да станат господин и госпожа Пит. След като все пак се ожениха през 2014 г., успяха да останат заедно само още две години и Джоли подаде документи за развод през 2016 г.

Сега, вече три години по-късно, двойката официално се водят разделени, но все още изчистват отношенията си.

Без деца vs. много деца

БТА

Докато Брад беше женен за Дженифър, нямаше малки крачета в къщата им. И слуховете твърдят, че когато Анистън е искала да имат деца, Пит още не е имал такива планове.

Явно мнението на актьора бързо е претърпяло пълна промяна след срещата му с Джоли, защото двамата заедно осиновиха още три деца от сиропиталища в Африка и имат три собствени.

Възходи и падения в брачния живот

Брад Пит и Дженифър Анистън

Getty Images/Guliver Photos

Брад и Дженифър бяха често определяни като перфектната двойка, но ангажиментите им в киното и с тв продукции доказва, че те са прекарвали много време разделени и едва ли са си обръщали толкова внимание като двойка.

След раздялата им Брад казва пред Vanity Fair, че е бил отегчен от живота по времето, когато са били заедно с Анистън. А самата тя признава:

"Бяхме поставени на пиедестал, но ни бяхме обикновена двойка като всяка друга."

Анджелина също споделя подробности относно живота си с Брад Пит.

Брад Пит и Анджелина Джоли

Vanity Fair

"Брад и аз си имахме своите проблеми. Караме се като всяка друга двойка. Има дни, в които направо се вбесяваме един друг и всеки иска да остане сам", казва актрисата.

Отношения след развода

Брад Пит запази добри отношения с Дженифър Анистън след раздялата им, дори успяха пак относително да се сближат през годините. И въпреки изявлението на Анистън, че "Брад е лишен от чувства", те някак съумяха да запазят прилична връзка и да не превърнат развода си в грозен скандал.

Що се отнася до развода на Брад с Анджелина, двамата спазваха спазят добрия тон в началото, без да се обиждат и нападат публично. Но им остава да доизчистят отношенията си. Все пак с няколко деца и 500 милиона паунда, за които трябва да си поделят грижите, е по-трудно да се вземат някои решения.