Брайън Адамс даде положителена проба за Covid-19 на летище Малпенса в Милано, където пристигна, за да участва в представянето на новия календар на "Pirreli", чийто фотограф е певецът, съобщиха световните информационни агенции.

Канадският музикант сам разпространи в Инстаграм информацията за положителния резултат от теста, заедно със снимка в линейка, с която го откарват за по-надеждния PCR тест. На нея той седи нормално с обикновена медицинска маска на лицето.

"Ето ме току-що пристигнал Милано, където дадох втория си положителен тест за Covid в рамките на един месец... Така че съм на път за болницата", пише той и благодари на феновете си за подкрепата.

Изпълнителят има и успешна кариера като фотограф. Той засне снимките за новия календар на "Pirreli", след като беше ангажиран за миналогодишния, но издаването му беше отменено заради пандемията. Очакваше се музикалната звезда да участва в промоцията му в неделя и понеделник, но това вече не е сигурно.

Снимка: Официален профил в Instagram

Обикновено календарът на "Pirrlei" се представя на специална гала вечер, на която присъстват лицата от снимките и други знаменитости, предава БТА. Тази година обаче списъкът на поканените е много малък и презентацията е по-скромна - на вечерен коктейл.

Брайън Адамс избра да снима за календара, наречен "На пътя", музиканти като Иги Поп, Шер, Дженифър Хъдсън, рапърката Соуити, Сейнт Винсънт.

Снимка: Официален профил в Instagram