Антония Петрова-Батинкова показа заобленото си коремче в есенна фотосесия. "Мис България" 2009 г. и съпругът ѝ Ивайло Батинков си направиха професионална фотосесия, за да запечатат тези незабравими мигове за бъдещите поколения.

Вижте фотосесията >>

Батинкова демонстрира перфектна форма. Преди седмица тя сподели с Гала, че вече е в 7-ия месец от бременността си и е качила едва 4 кг до момента. Тя разказа, че е променила и хранителния си режим и редовно си хапва тестени изделия, за разлика от преди.

Антония представи новата си фотосесия в профилите в социалните мрежи. А към серията снимки написа:

"Семейство Батинкови ще станем трима! Със съпруга ми Ивайло Батинков очакваме първото си дете! И двамата ще станем родители за първи път и то на най-мечтания син! По този най-вълнуващ и съкровен за нас повод, създадохме тези красиви кадри, които истински пресъздават и заразяват с огромното ни семейно щастие и любов и които искаме да споделим с целия свят! Нямаме търпения да станем родители, ние сме най-щастливата и влюбена двойка! А Първородният ни син е най-желаното и обичано бебе на света!"

Снимка: Официален профил във Facebook

Семейство Батинкови се ожениха на 17 юни в Гърция, за да отбележат 3 месеца от запознанството си. Двойката се запознава случайно в заведение, след като се оказва, че резервациите на компанията на Ивайло и тази на Антония били дублирани. Двамата заживяват почти веднага заедно, а месец по-късно се сгодяват.