Бременната Мона от "Революция Z" показа растящото си коремче в Инстаграм.

Вижте снимки >>

Певицата и актриса вече е в петия месец, а състоянието, в което се намира, я прави изключително щастлива. Мона продължава да е активна и да пътува.

В началото на септември тя бе на море с близки приятели и сподели снимки от разходка с лодка.

"Толкова е хубаво да си бременна и да си на почивка с приятели. Чувствам се като едно малко тюленче-принцеса. Всички са толкова мили и постоянно ми дават от тяхната храна... А аз, все пак, със своите кралски обноски съм научена да приемам всеки дар от ближния", сподели тогава Мона.

Мона и съпругът й Радослав Гочев обявиха радостната вест в края на август. Певицата публикува снимка, на която двамата позират усмихнати и прегърнати, а тя държи плакат с надпис "Бебе на борда".

"Нека приключението започне. Обичам ви и двамата", коментира Мона към кадъра.

Няколко дни по-рано тя и Радослав бяха на екскурзия в Рим. Двамата обиколиха всички забележителности, като за част от разходката си използваха скутер.

Радослав Гочев е син на продуцента Димитър Гочев. Той и Мона се ожениха миналия юли. Певицата стартира кариерата си като изпълнител на "Стерео стая", а по-късно избра да се развива в ТВ и уеб сериалите. Тя е и активна блогърка в социалните мрежи.