Бритни Спиърс информира феновете си, че се е върнала и е по-добре от всякога.

Вижте снимки на Бритни >>

Въпреки бурната година, поп певицата демонстрира добро настроение в Инстаграм видеоклип, който тя сподели след последната си терапевтична сесия.

"...След терапия и прекалено сериозна работа е толкова хубаво да бъдеш глупав!", гласи надписа под видеото, в тя прави различни, леко налудничави, физиономии.

Напоследък около изпълнителката на "Ооps, I Did It Again" драмата не спира да витае. Тя премина през няколко тежки ситуации с баща си, който миналата есен претърпя животозастрашаващо разкъсване на дебелото черво.

По-рано този месец срещу Спиърс беше издадена нова ограничителна заповед от мениджъра Сам Лутфи, за да "предотврати бъдещи вреди и по-нататъшна психологическа травма", както е посочено в документите.

Спиърс излезе от клиниката на 25 април. Приятелят ѝ Сам Асгари, с когото са заедно от 2 години, я посрещна при изписването ѝ. Тя обаче получи амбулаторна терапия след напускане на заведението и продължава с лечението си.

Въпреки че миналия месец попзвездата увери феновете си, че се справя добре, източник, близък до семейството на Спиърс, изрази загриженост, че певицата не е в състояние да контролира емоциите си.

"Бритни има изтощителни емоционални проблеми, които трябва да бъдат лекувани с лекарства. Сега сякаш не тя не контролира емоциите си. При нея всичко е на периоди - върхове и спадове", посочи източникът на списание "Пийпъл".

Спиърс приема лекарства за проблемите с психичното си здраве, но вътрешното лице на изданието разкрива, че тя все още е в процес на приспособяване към тях.

Дългогодишният мениджър на Спиърс - Лари Рудолф, повтори същите опасения казвайки, че не е сигурен "кога и дали" певицата ще се върне на живо. Преди да започне поредният тежък период за звездата, тя имаше постоянно собствено шоу "Domination" в Лас Вегас.

"Трябваше да я махнем от програмата, защото лекарствата й спряха да работят и тя беше объркана от болестта на баща си. Миналото лято, когато искаше да организираме турне, ми се обаждаше всеки ден... Беше развълнувана. Но сега не ми се е обаждала с месеци. Очевидно в момента не ѝ се работи", обясни мениджъра.

Вижте тази публикация в Instagram.

... after therapy and being too serious it’s so nice to be silly !!!!!

Публикация, споделена от Britney Spears (@britneyspears) на