Бритни Спиърс отприщи гнева си и отново се оплака от липсата на подкрепа и грижа от страна на близките си, особено майка си.

Последната разправия помежду им е заради SMS -и, които Бритни публикува и твърди че е писала до майка си от психиатричната клиника и че тя не й е отговаряла. Майката, Лин, настоява за обратното - че също пази историята на разговорите и че не е така, както и я уверява, че я обича. 

"Разказвала ли си на хората и как криеше кафето всяка сутрин от мен? Каза ли им, че всяка сутрин, когато се опитвах да намеря кафе, нямаше мои снимки в кухнята, а само на Мади и Джейми Лин?" - продължи тя, визирайки съответно племенницата и сестра си. "Всяка сутрин слагах моя снимка до вас, и всяка сутрин я прибирахте, преди да се събудя!", описва как е страдала тя.

40-годишната изпълнителка на "Toxic" продължава да твърди, че макар и да не можела да има ключовете от собствената си кола, 67-годишната ѝ майка използвала къщата ѝ на плажа и я принуждавала да участва в срещи на Анонимни алкохолици три пъти седмично. Бритни твърди, че мрази алкохола.

Embed from Getty Images

Певицата дори нарече майка си "шегаджийка" за това, че се преструва на "отговорен родител" и продължава да "играе любяща майка".

"Имаш нахалството да показваш съобщенията си, когато знаеш, че сте ме наранили толкова много, че дори не е смешно", изплаква Бритни.

"Каза ли им, че когато започна настойничеството, ти и жената на брат ми Брайън, излизахте всяка вечер, пиехте вино и се снимахте, когато аз вече не можех да ходя никъде и да имам гадже?", продължи Бритни.

Изпълнителката обясни, че в нощта преди да бъде отведена в психиатрично заведение през 2019 г., е преспала у майка си, с приятели, само за да разбере, че те са планирали всичко.

Embed from Getty Images

Дългият пост получи утвърдителен коментар от личната асистентка на Бритни, която отговори: "Твоята истина има значение".

Междувременно бащата на Бритни, Джейми Спиърс, по-рано беше обвинен, че е следил текстовите съобщения и друга дейност на мобилния ѝ телефон, докато е изпълнявал функциите на неин настойник, макар че чрез адвоката си заяви, че "действията му са били извършени със знанието и съгласието на Бритни".