Бритни Спиърс "не се е отказала да има дете от съпруга си Сам Асгари" след трагичния спонтанен аборт на двойката, разкри близък до поп звездата източник.

40-годишната певица, която има двама сина от втория си брак с Кевин Федърлайн, загуби трето си бебе през май миналата година. Изпълнителката на "Gimme More" е била откровена, че иска да създаде семейство с 28-годишния Сам.

"След спонтанния аборт, за който тя говори открито, получи голяма подкрепа от феновете си, които ѝ казаха да не се отказва от това", заяви източник.

Говорейки за позитивните послания на Бритни, те заявиха пред HollywoodLife: "Това беше толкова полезно за нея, за да научи, че толкова много други са преминали през това, през което тя е преминала".

Снимка: Официален профил в Instagram

Тя и Сам се сгодиха през септември миналата година, а през април обявиха бременността ѝ, но за съжаление през май разкриха, че тя загубила плода. Тогава двойката публикува в социалните мрежи следното: "С най-дълбока тъга трябва да съобщим, че загубихме нашето бебе в началото на бременността.

"Това е опустошителен момент за всеки родител. Може би трябваше да изчакаме с обявяването, докато не напредне в бременността. Въпреки това бяхме прекалено развълнувани да споделим добрата новина. Ще продължим да се опитваме да увеличим нашето семейство", се казва още в изявлението. "Благодарни сме за подкрепата на всички вас. Молим ви за уединение в този труден момент."

След това двамата сключиха брак на звездна церемония през юни тази година, а сега друг вътрешен източник твърди, че всичко, което Бритни иска, е да "продължи напред" и че "бебето е част от този план".

"През последните месеци тя трябваше да се справя с много негативна енергия около семейството си и наистина не иска нищо повече от това да продължи напред", казват те пред американското издание.

"И двамата вярват, че това бебе ще внесе толкова много светлина и любов в живота им." Бритни от много време иска да дари Сам с дете.

"Тя смята, че той ще бъде най-невероятният татко и няма търпение да го види как държи детето им в ръцете си. Мисълта за това я успокоява".

Снимка: Официален профил в Instagram