Бритни Спиърс ще се омъжи за годеника си Сам Асгари на интимна сватбена церемония днес, разкриха източници, близки до певицата, съобщава в. "Mirror".

Очаква се 40-годишната звезда и нейният 28-годишен годеник да кажат "Да" пред много малък и отбран кръг от гости - който не включва майката на Бритни - Лин Спиърс, нито баща й Джейми Спиърс, нито сестра й Джейми Лин Спиърс.

Снимка: Официален профил в Instagram

Според TMZ все още предстои да се реши кой ще води Бритни до олтара, но тя е поканила брат си Брайън, който ще бъде единственото изключение от нейното правило "без семейство". Така че ролята на бащата, отвеждащ булката до младоженеца, може би ще изпълни той. Преди време Бритни и любимият й казаха, че точния ден на сватбата е тайна и ще я обявят постфактум - на следващия ден. 

Снимка: Официален профил в Instagram

Актьорът и модел Сам зададе съдбовния въпрос на певицата още през септември, малко след като Бритни получи свободата си след 13 години попечителство от страна на баща й. Оттогава двамата не спират с романтичните си воаяжи до екзотични дестинации - Кабо, Канкун, Лас Вегас и Хавай.

В последното си видео в Инстаграм Бритни подхрани слуховете, че смята да се омъжи за трети път днес, снимайки се как вечеря и пие шампанско със Сам на задната седалка на "Ролс-Ройс" - бял маникюр и бижута, в които някои привидяха брачна тема. С британски акцент тя обяснява, че се чувства изискана с всички тези бижута по себе си. 

По-рано Бритни разкри, че Донатела Версаче е проектирала нейната сватбена рокля. Тя е направила  лично посещение в дома на Бритни в Лос Анджелис, за да работи по плановете им.

Бритни се срещна със Сам на снимачната площадка на нейното видео "Slumber Party" през 2016 г. и оттогава са неразделни.

През април тази година Бритни обяви, че е бременна, но за съжаление направи спонтанен аборт.

Това е трета сватба за Бритни - преди това беше омъжена за  Джейсън Александър и Кевин Федърлайн.