Бритни Спиърс предупреди феновете си, че не е готова да се завърне към музикалната индустрия, която нарече "плашеща". "Хората нямат представа за ужасните неща, които ми бяха сторени, под настойничеството на баща ми. Това време, тези 13 години, наистина ме нараниха и сякаш бяха програмирани да ме провалят и като певица", признава звездата в Инстаграм. Тя обясни в дълго послание, че след 13-годишното попечителство, през което не контролираше професионалния си и личен живот, че се бои от шоубизнеса. Затова през следващата година "ще се насили малко повече да прави неща, които я плашат, но не прекалено много". Бритни добави, че вече се бои и от хората. Отказът да създава музика е също начин да си отмъсти на тези, които са я потискали и само са търсели облаги.

Снимка:БТА

Бритни Спиърс не е пяла на живо от октомври 2018 г. Певицата каза пред съдията, който отговаряше за попечителството й, че баща й Джейми контролира прекалено много живота й. Попечителството на Бритни Спиърс беше назначено след нервния й срив през 2007 г. От ноември тази година тя вече е свободна.

Вместо да бърза да се върне на професионалната сцена, Бритни има голямо желание да стане отново майка. Говори се, че с нейният годеник Сам Асгари са решени да се сдобият с бебе следващата година. Певицата за първи път се срещна с фитнес модела на снимачната площадка на нейното видео "Slumber Party" през 2016 г. и романсът им се завихри много бързо.

През септември тази година Сам и Бритни се сгодиха и сподели в Инстаграм вълнуващата новина. Тя много се грижи за здравето си, защото иска да създадат семейство, доверяват нейни близки. "Бритни е възхитена от това колко Сам е дисциплиниран и запознат с тази тема, и това наистина й се отразява добре. Тя полага много по-големи грижи за себе си", добавя източникът.

Снимка: Getty Images

По време на съдебните дела, в които се опитваше да си върне свободата, Бритни разказа, че й е поставена спирала, за да не забременява, по настояване на екипа й. Поп звездата има двама сина от бившия си съпруг Кевин Федерлайн, които вече са тийнейджъри, но иска да стане майка и за трети път.