23-годишният модел се ожени за 27-годишната американска актриса на звездна сватбена церемония. Двойката си каза "Да" в океанската къща на семейство Пелц в Палм Бийч на стойност над 70 милиона паунда. Бруклин сподели снимки в своя Инстаграм профил и написа под публикацията:"Г-н и г-жа Пелц Бекъм"

Сред тези, които оставиха своите пожелания под публикацията, беше и приятелят на бащата на Бруклин Фил Невил, който просто сподели две емотикони със сърца.

Братът на Никола - Уил Пелц, сподели същото послание, а Парис Хилтън написа: "Поздравления", последвано от емотиконка с бутилка шампанско и две сърца.

По-малкият брат на Бруклин - Круз, който беше шафер заедно с другия си брат Ромео, сподели отново снимката в собствените си Instagram Stories заедно с емотикони на сърца.

Той показа роклята на новата си булка в целия ѝ блясък, като написа на снимката: "Моята красива булка".

Американската актриса, наследница на милиардера, носеше елегантна рокля, създадена от Valentino, за големия си ден. Удивителната рокля имаше дълги ръкави и дантелен воал, който се спускаше зад актрисата, докато тя се отправяше към олтара.

В публикацията на Бруклин се вижда как русата красавица позира до огромна ваза с цветя в коридора на зашеметяващата обстановка. Прочутата модна дизайнерска къща, която Никола посети два пъти в Италия, за да се увери, че роклята ѝ е перфектна, продава ексклузивни сватбени рокли, които се продават на дребно за десетки хиляди паунда.

Твърди се, че за церемонията семейство Пелц е похарчило 50 000 паунда за редки орхидеи, с които са били украсени масите. В звездния списък с гости от 300 души присъстваха такива като Гордън Рамзи със семейството си. Тенис звездата Серена Уилямс също беше сред присъстващите, както и актрисата Ева Лонгория.

Въпреки че Бруклин и Никола очевидно са влюбени до уши един в друг, се твърди, че са се съобразили със съветите на най-близките си и са подписали предбрачен договор. Смята се, че семейството на Бекъм разполага с около 343 млн. паунда, докато родителите на Никола - 69-годишният американски магнат и инвеститор Нелсън Пелц и 67-годишната бивша манекенка Клаудия Хефнър Пелц - притежават огромно състояние от 1,2 млрд. паунда.