21-годишният Бруклин Бекъм и Никола Пелц - 25-годишната актриса и дъщеря на еврейския милиардер Нелсън Пелц, ще трябва да почакат със сватбата си заради коронавирус пандемията. Първоначално двойката планираше да сключи брак през септември 2021 г., но отлага събитието за 2022 г. заради втората вълна на пандемията, казва източник пред "The Mirror".

Вижте снимки на двойката >>

Най-големият син на Дейвид и Виктория Бекъм и наследницата на американския магнат планират да се венчаят в семейното имение на Бекъм в Котсуолдс, Великобритания, и след това да има втора церемония, най-вероятно в Италия. Така всички роднини, както от страна на младоженеца, така и от страна на булката да могат да присъстват на сватбата.

В информацията се казва още, че най-вероятно Виктория Бекъм, която е и известен дизайнер, ще бъде натоварена със задачата за изработка на булчинската рокля.

Бруклин предложи брак на Никола през юли тази година след връзка, която започна през октомври 2019 г.

За годежа сподели самият син на Бекъм в Инстаграм с посланието:

"Преди две седмици помолих моята половинка да се омъжи за мен и тя каза "Да". Аз съм най-големият късметлия и обещавам да бъда най-добрият съпруг и най-добрия баща един ден. Обичам те, скъпа!"