В петък съпругата на актьора от "Умирай трудно" Ема Хеминг Уилис се включи в Инстаграм и сподели очарователно видео на най-голямата си дъщеря Мейбъл, която танцува с баща си.

На фона на песента на Lizzo "About Damn Time" се вижда как 10-годишното момиченце танцува, докато 67-годишният Уилис се опитва да копира движенията.

По-рано тази година семейството на екшън звездата обяви чрез социалните мрежи, че той е диагностициран с афазия и ще се оттегли от десетилетната си кариера. Афазията е медицинско състояние, което може да повлияе на способността на човек да говори, пише и разбира езика, както устен, така и писмен.

В изявлението роднините му обясниха, че състоянието "влияе на когнитивните му способности" и се разкрива, че "това е наистина труден момент за всички тях".

То бе подписано от Хеминг, бившата му съпруга Деми Мур и петте му деца. 

Оттогава 44-годишната Хеминг открито споделя как се бори със заболяването на съпруга си.

"Поставям нуждите на семейството си над своите, което, както разбрах, не ме прави никакъв герой", каза моделът пред The Bump. "Това ми се отрази на психическото и цялостното ми здраве", сподели тя. 

Миналата седмица тя публикува видеоклип на Уилис, който стои на върха на площад "Накатоми" - мястото, на което е сниман филмът "Умирай трудно" - 34 години след излизането му на екран.