Чагатай Улусой е най-високоплатената турска звезда, а хонорарът му за епизод е близо 70 хиляди евро, съобщава турската частна телевизия CNN Türk.

33-годишният красавец, който през 2010 г. спечели конкурса "Най-добър модел на Турция", се е договорил за главозамайващата сума от два милиона турски лири (68 150 евро) за епизод за участието си в новaта поредица "Безмилостен" ("Gaddar") на телевизия FOX.

Вижте снимки на Чагатай >>

С това той детронира от първото място най-скъпо платения досега актьор в страната, а именно Къванч Татлътуг, който прибира по 1,5 милиона турски лири (над 51 хиляди евро) на епизод за снимките във втория сезон на сериала "Семейство" ("Aile").

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Cagatay Ulusoy (@cagatayulusoy)

В новата телевизионна продукция "Безмилостен" Улусой ще се въплъти в ролята на "Левент" - младеж, който постъпва в армията, оставяйки любимата и семейството си. Завръщайки се, той се оказва изправен пред неочаквани събития, които го превръщат в безмилостен човек.

Режисьор на проекта е Синан Йозтюрк, известен с успешни сериали като "Ямата" и "Три куруша" (дребните пари на турската валута, бел.ред.), предава БТА. Сценарият е на Хюрер Ебеоглу, а филмът е реализиран от продуцентска къща "Ай япъм". Други актьори, участващи в сериала, са Арас Булут Ийнемли, Айтач Ушун и Угур Йълдъран.

Чагатай е добре познат и в България с ролите си в сериали като "Огледален свят", "Пътят на Емир", "Кварталът на богатите", "Вътрешен човек".

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Cagatay Ulusoy (@cagatayulusoy)