Седмицата на модата в Града на любовта официално приключи, оставяйки след себе си множество вълнения и нови тенденции. В нея не липсваха блясък, възторг и романтика... както и българска следа.

И този път на котешката пътека, простираща се на фон, пресъздаващ парижките покриви, стъпи красивата българка Бел Хинова. Тя отново дефилира за една от най-големите световни марки, диктуващи правилата в дамската мода - Chanel.

Вижте снимки >>

Това е третият път, в който манекенката се качва на подиума за бранда. За първи път тя представи техни тоалети отново в Париж - преди точно година, като тогава бе избрана лично от легендарния дизайнер Карл Лагерфелд.

След смъртта му, тя пак бе част от ревюто на Chanel, като тогава поста на творческия директор на компанията зае Вирджини Виар.

Една традиция би била безвъзвратно изгубена, ако не се спазва. Очевидно на това мнение са и от бранда, понеже сега за трети път ангажираха Хинова.

Тя се появи под светлините на прожекторите облечена в тъмен тоалет - ефирна черна риза с дълги ръкави, металически копчета и бели акценти, която бе съчетана с къси панталони с висока талия в същия цвят, както и джобове с копчета в предната част. Облеклото беше комбинирано с черен чорапогащник и сандали с камъни на висок ток. Визията се допълваше от 2 огромни и ефектни огърлици, падащи на няколко реда, едната бе обсипана с перли, а втората - с камъни. Бела носеше и две масивни гривни на китките ѝ, сложени върху самите ръкави.

Успехът на българката е безспорен факт, тя определено не може да остане незабелязана, като дефилира на едни от най-големите модни събития в световен мащаб, за най-големите модни марки.

Embed from Getty Images