Най-голямото дете на Анди Гарсия и съпругата му Марви, 38-годишната Доминик и приятелят й Майкъл Донегър са сгодени, съобщи в Инстаграм гордият татко.

Доминик е актриса като баща си, а Майкъл е режисьор, актьор и сценарист от Лос Анжелис. "Поздравления за Доминик Гарсия и Майкъл Донегър за техния годеж. Специален ден", написал е Анди Гарсия, който за втори път ще влезе в ролята на тъст, преди няколко часа.

На 25 октомври холивудският ас, който има 106 филмови роли зад гърба си, се похвали, че за първи път е станал дядо. "Благословени сме с първото си внуче. Добре дошла Вайълет Роуз Борело". Дребосъчката се е появила на бял свят на 18 октомври. Преди време Гарсия обясни, че предвид ситуацията е пропуснал сватбата на другата си дъщеря Даниела и избраникът й Стивън Борело.

Даниела се е венчала в сватбената рокля на майка си. Анди Гарсия е от малкото холивудски звезди, които имат стабилно семейство и един-единствен брак. Той се жени за Марви Лоридо през 1982 г. Те имат четири деца - три дъщери и един син- Доминик, Даниела, Алесандра и Андрес.

Актьорът преди няколко дни показа своята естественост и човечност и седна да послуша уличен музикант пред Народния театър. Беше у нас за снимките на "Непобедимите 4". Каза, че чул позната мелодия, и тя го водела за ушите до източника. Той поздрави Данго, потомствен музикант, който привнесе непозната за актьора орнаментика в изпълнението на 

"Parla piu piano", песен на композитора Нино Рота, която е главна тема в "Кръстникът". 

Явно, подсетен покрай тази случка за познанството си с Анди Гарсия, българският актьор Димитър Маринов, който изигра челиста Олег в "Зелената книга", лентата спечелила три "Оскар"-а през 2019 -за най-добър филм, актьор, сценарий, написа във Фейсбук: "По време на гала вечерята, нощта преди "Оскар"-ите, споделяйки бутилка "Порто", аз го попитах: "Има ли нещо, което актьор не може да изиграе?" Той се подсмихна и с кадифеният си глас отговори: "Актьор не може да играе "млад" или "секси". Той е или не е!".