Челси Клинтън обяви, че семейството й се увеличава.

Вижте снимки на семейството >>

Дъщерята на Бил и Хилари Клинтън, която е на 38 години, написа в Туитър, че със съпруга й Марк очакват дете през лятото, съобщават от БТА. Тя не разкри пола му.

Двойката има дъщеря Шарлот, която се роди през 2014 година, и син Ейдън, роден през 2016 г. Челси Клинтън и 41-годишният Марк Мезвински, който е инвестиционен банкер, сключиха брак през 2010 г. Те живеят в Ню Йорк. В отговор на поздравленията в Туитър, тя сподели, че баща й и майка й са се зарадвали много на новината.

Челси Клинтън пише трета книга за деца. Тя ще излезе в продажба през април. Заглавието на книгата е "Не позволявайте да изчезнат".

Тя е за тигрите, китовете и други застрашени животни, като са включени и съвети как можем да помогнем за опазването им. Челси Клинтън заяви, че иска да помогне на младите хора да научат, че някои животни "отчаяно се нуждаят от вниманието ни".

Челси Клинтън вече е издала две книги за млади читатели - "Това е вашият свят: Информирайте се, вдъхновявайте се и действайте" и "Тя упорстваше: 13 американки, променили света".