Фронтменът на Imagine Dragons Дан Рейнолдс и съпругата му Ая Волкман официално са разведени. Това се случва година по-късно след като подадоха молба за развод. 

В документите, изнесени за сп. People, изтъкнатата причина за краха на отношенията е "различията", които имали двамата. Списанието посочи, че на този етап е ясно, че екс двойката ще си подели попечителството на двете си деца. Разбра сe още, че Дан и Ая са сключили договор по отношение на издръжката на дъщерите си, както и за имуществото.

Фронтменът и неговата любима са заедно от 2011 г. и неведнъж са се разделяли публично.

През 2018 г. обявиха, че се развеждат, но още същата година се сдобриха.

Малко след това Рейнолдс разкри в интервю, че са преминали доста консултации за двойки, докато поправят счупеното между тях. "За наше щастие се справихме", каза тогава той. "Не сме единствените, които преминават през това. Връзките са сложно нещо. Никоя не е перфектна. Хората се карат, разделят, събират..."

Както споменахме, те и преди са обявявали публична раздяла. Последната бе през 2022 г., като този път тя се оказа официална. "С тъга съобщавам, че след много години заедно, с Ая се разделяме. Приоритет си остава нашето семейство", написа в пост Дан. Малко след признанието, започнаха да валят слухове, че Рейнолдс не е сам и излиза с актрисата Минка Кели.