Танцовото шоу "Dancing Stars" е известно с това, че през годините е събрало не една и две двойки. За новия си сезон обаче предаването върна на една сцена бивши гаджета - изпълнителите Дара и Папи Ханс.

Двамата никога не са крили, че макар любовните им отношения да са приключили, те са останали с добри чувства един към друг и в раздялата им не е имало никаква драма. В "Dancing Stars" те са конкуренти, а от първия епизод, в който всеки от тях получи доста високи оценки и хвалебствени коментари от страна на журито, нищо чудно да се изправят един срещу друг и на финала.

Дара и Папи се запознаха през пролетта на 2017 г. като първата им среща беше в предаването "Черешката на тортата", в която участваха. Още по време на снимките стана ясно, че между тях припламват искри, а скоро след това стана ясно и че са станали двойка.

Връзката им продължи малко повече от година, като Дара реши да разкрие за раздялата им месец след като двамата решили, че няма как да продължат напред заедно.

"Тъй като много от вас ми писаха, сега ще обясня накратко как седят нещата, за да не си измисляте свои сценарии на историята ни. Връзката ни приключи преди месец, запазихме това за нас си (не е нужно всеки да знае всичко, не смятах и за адекватно да давам информация, след като много хора мислеха връзката ни за пиар стратегия). Може да сте ни видели някъде заедно миналата седмица, може да ни видите заедно и след излизането му от къщата. Имаме прекрасни приятелски взаимоотношения и това няма да се промени. Няма драма - само любов", написа Дара в профила си в Инстаграм.

С днешна дата Дара е прясно сгодена за гаджето си Ервин, а Папи Ханс е щастливо обвързан от няколко години с актрисата Сара Драгулева.