Даниел Крейг дари 10 000 лири на трима бащи, които тръгнаха на поход от 300 мили пеша, за да съберат средства за благотворителна организация за предотвратяване на самоубийства, след като дъщерите им отнели живота си.

Анди Ейри, Майк Палмър и Тим Оуен нарекли инициативата "Three Dads Walking". Те ще се разхождат между домовете си в Камбрия, Манчестър и Норфолк.

Парите са за благотворителната организация "Папирус", а дарението на актьора те нарекоха "невероятно".

Ейри също така е благодарен, че Крейг му е позволил да разгласи за щедростта му, особено след като в момента е много популярен покрай новата част за Джеймс Бонд.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

"Даниел Крейг очевидно е трогнат от неописуемата болка, която изпитваме ние и нашите семейства и иска да ни помогне да извадим нещо положително от пълното опустошение", добави той.

"Надяваме се, че като разкажем трите си истории, ще осветим темата за психичното здраве на младите", казват родителите. 

Най-новият филм за Бонд "Смъртта може да почака" оглави бокс-офис класацията на Северна Америка, като донесе приходи от 56 милиона долара в дебютния си уикенд в киносалоните, съобщи БТА. Според изчисленията "Смъртта може да почака" трябва да донесе приходи от поне 800 милиона долара в световния бокс-офис. В световен мащаб за момента те надхвърлят 313 милиона долара. Втората позиция в бокс-офис класацията на Северна Америка е за "Венъм 2: Време е за Карнидж" с приходи в размер на 32 милиона долара.

Снимка: Getty Images